Vitubeid Download Dangdut Koplo Terbaru

Vitubeid Download Dangdut Koplo Terbaru Ajo eshte e lidhur me Tembang Sunda. Angklung eshte nje bambu instrument muzikor vendas per njerezit Sundanezisht te West Java. Kjo eshte bere nga tubat bambu bashkangjitur ne nje kornize bambu. Tubat jane gdhendur ne menyre qe ata te kene nje fushe te vecante tingellues, kur u vibrated. Cdo angklung luan vetem nje shenim. Kolintang ose kulintang eshte nje bronzi dhe druri amtare instrument trokitje ne Indonezi lindore dhe gjithashtu Filipinet. Ne Indonezi ajo eshte e lidhur vecanerisht me Minahasa njerezit e Veriut Sulawesi, por ajo gjithashtu popullor ne Maluku dhe Timorin. Sasando eshte keputur instrument string lindur ne ishullin Rote e Lindjen e Nusa Tenggara. Pjeset e sasando jane nje cilinder bambu rrethuar nga disa wedges ku vargjet jane te shtrire, e rrethuar nga nje tifoz qese-si te lontar thata ose gjethe Palmyra (Borassus flabellifer), ka funksionuar si rezonator te instrumentit. performanca muzikore nga zona Tapanuli e Batak te Sumatra Veriut. 
Tapanuli ogong eshte nje forme e muzikes dance luajtur me nje lloj lahute, borise dhe flaut. Bota e ndryshme e zhanret e muzikes indonezisht ishte rezultat i krijimtarise muzikore te popullit te saj, dhe gjithashtu te takimeve te mevonshme kulturore me ndikimet e huaja muzikore, ne arkipelag. Next ne forme te vecante te lindjes Reale, disa zhanre mund gjurmet origjinen e saj ndaj ndikimeve te huaja; te tilla si gambus dhe qasidah nga muzika e Mesme Islamike Lindore, Keroncong nga ndikimet portugeze, dhe dangdut me ndikim te dukshem muzike Hindi. Indonesian rajonale MUZIKAT pop folk reflekton diversitetin e kultures indonezian dhe indoneziane perkatesise etnike, kryesisht perdorin gjuhet lokale dhe nje perzierje e muzikes perendimore dhe rajonale stil dhe instrumentet. muzike popullore Indonesian eshte mjaft e ndryshme, dhe sot perfshin pop, rock, shtepi, hip hop dhe gjini te tjera, si dhe Indonesian forma te ndryshme. Ka disa lloje te muzikes pop "etnik", ne pergjithesi te grupuara se bashku si Pop Daerah (pop rajonale). Vitubeid Download Dangdut Koplo Terbaru
Tags : downloaddangdut downloadlagu lagudangdut

Recent Posts

Comments

Responds for "Vitubeid Download Dangdut Koplo Terbaru"

Atep Setiawan
12 Feb 2017 - 19:48

Vitube.Id memudahkan kita dalam mendownload video-video dan mp3 dari youtube, selain koplo situs ini juga menyediakan berbagai genre musik diantaranya pop dan keroncong, pokoknya vitube keren deh the best

Good luck buat artikel kontesnya.
Salam

New comments are closed because the post has been more than 14 days.

Navigation

Category